C.S.V. "Stadskanaal"

Spaar mee voor ons met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz

C.S.V. “Stadskanaal” vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Zo willen wij graag wat meer activiteiten voor onze leden kunnen gaan aanbieden.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren.

Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van C.S.V. “Stadskanaal” bij de Poiesz supermarkt in Stadskanaal. Ook is het mogelijk om de munten mee te nemen naar de les en ze aan de trainers mee te geven. Deze zorgen er dan voor dat ze op de goede plek terecht komen.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van ons, C.S.V. “Stadskanaal”, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van C.S.V. “Stadskanaal” is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Stadskanaal. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024 bij Poiesz supermarkten.

2300800_POIESZ_JSA_FB_BERICHT_TIJDLIJN_CLUBS