C.S.V. "Stadskanaal"

Wedstrijden 9 april

Afgelopen zaterdag 9 april hebben diverse turnsters van onze vereniging meegedaan aan de wedstrijd in Bellingwolde. Dit was een voorwedstrijd waarbij ze zich konden plaatsen voor de finale op 21 mei. Helaas is de doorstroming naar de finale op dit moment nog niet bekend.

Onze turnsters hebben mooie resultaten gehaald.
In de eerste wedstrijd hadden we 2 teams in supplement F. De jeugd turnsters zijn met hun team 4e geworden met maar een half punt verschil van het team wat op de 3e plaats is geëindigd.
De senior turnsters die op de andere baan turnden zijn met het team 5e geworden. Individueel is Marieke 1e, Tara 2e, Lisa 3e , Inge 4e en Fenna 5e geworden.

In wedstrijd 2 hadden we weer 2 teams nu in Pupil niveau 4. Loïs, Vere en Jasmijn zaten in een mix team met 2 andere turnsters van andere verenigingen. En zijn knap 3e geworden met hun team.
Het andere team met Alysha, Annelot, Daniek, Julia, Merel en Finette is 5e geworden.

De laatse wedstrijd van de dag, wedstrijd 3, waren alleen individuele wedstrijden. In Junior E kwamen Elynn en Thyrsa uit. Daarbij Elynn heeft de 3e plaats behaald en Thyrsa de 6e.
Bij de senioren D deden Hanna en Femke mee. Waar Hanna op de 7e plek geëindigd is en Femke 11e.

Verder willen we ook Esmee en Marjan bedanken voor het jureren. En Karin en Erwin dat zij deze dag de speaker zijn geweest. Hink bedankt voor het begeleiden van al onze turnster en Hanna en Femke voor het helpen tijdens de eerste 2 wedstrijden.